HOOFDDORP - Op vrijdag 9 september neemt Riemond Schripsema na 33 jaar trouwe dienst afscheid als uitvaartverzorger bij Dunweg, dit vanwege zijn pensionering. Binnen Dunweg is Riemond de enige die met drie generaties van de familie van der Pijl heeft samengewerkt.

Afscheid hoort bij het leven. Hoe ga je verder en wat heb je geleerd van het verleden? Meer dan 30 jaar heeft Riemond voor Dunweg gewerkt. Niet alleen voor Dunweg maar ook voor met name alle nabestaanden die een beroep op hem hebben gedaan. Een plotseling verlies, oud, soms nog zo jong. Na een lange ziekte of gewoon ouderdom.

Nieuwe (derde) generatie
Riemond leerde het vak van Wim van der Pijl en werkte het langst samen met Alexander. Riemond heeft veel collega’s ingewerkt en zijn ervaringen gedeeld om zodoende waardige opvolgers achter te laten. Opvolgers die op hun manier in deze nieuwe tijd een modern afscheid kunnen vormgeven.

Talenten van jonge mensen ontwikkelen en hen vooral betrekken bij de nieuwe wegen die wij inslaan zijn belangrijk. Een andere aanpak met betrekking tot de mogelijkheden binnen de uitvaartcultuur zijn van wezenlijk belang. Al deze jonge mensen krijgen volop de ruimte om nieuwe energie en ideeën te initiëren binnen het bedrijf. Een nieuwe generatie Dunweg medewerkers staat voor u klaar.

Afscheidsreceptie
Als dank voor zijn grote inzet voor Dunweg biedt Dunweg Riemond graag een afscheidsreceptie aan.
Wilt u persoonlijk afscheid nemen van Riemond? U bent van harte welkom op vrijdag 9 september 2022 van 16.00 -18.00 uur bij Dunweg Uitvaartzorg, Achterweg 40 in Hoofddorp. Graag uw aanmelding doorgeven aan Sabine Vera Evertman: secretariaat@dunweg.nl of 023 – 563 35 44.

Ervaringen in een boekje

Dunweg neemt afscheid van Riemond op een bijzondere wijze en niet alleen met een receptie, maar ook met een klein boekje. Hierin zijn bijzondere ervaringen van Riemond over afscheid opgenomen. Sinds zijn indiensttreding bij Dunweg is er veel veranderd.