Nu de franchise organisatie Quickmediator ook start in Noord-Holland zullen advocaten en gevestigde mediators terrein gaan verliezen.


Franchisegever Ing. Wilbert Klaver: "De groei van mediation is extreem te noemen, mensen letten nu in deze corona tijd erg op de kosten. Dat niet alleen, mediation is een snelle manier en vriendelijke wijze van oplossen van conflicten. Bijvoorbeeld bij echtscheidingen lopen de kosten uit de pan met twee advocaten die om het bot vechten. Tevens heeft dit enorme consequenties voor de verdere verhoudingen tussen de echtelieden, zeker met kinderen is het dramatisch om de scheiding via de rechtbank af te handelen.

Over de kosten van de advocaten maar niet te praten, al gauw is men minimaal €10.000,- of meer kwijt. Indien partijen kiezen voor mediation dan kunnen ze bij Quickmediator kiezen voor een fixed fee, vanaf € 750,- kan een conflict al d.m.v. mediation worden beslecht. De kracht van Quickmediator is dat men exact weet waar men aan toe is.

Quickmediator is een McDonalds formule voor mediation. Een panklaar concept, getrainde en gecertificeerde mediators die elk conflict tot een goed einde willen brengen. Momenteel hebben wij landelijke dekking en kunnen we iedere klant bedienen.

In deze regio is Jaap Kaleveld gestart.

Voor meer info www.quickmediator.nl