HILLEGOM - De districtsrecherche Leiden-Bollenstreek hield dinsdagmorgen 2 juli in totaal vier verdachten aan in verband met de mishandeling van een 15-jarige Hillegommer. Het slachtoffer werd op zaterdagavond 2 maart mishandeld op een sportterrein aan de Van der Endelaan in Hillegom en liep daarbij een flinke hoofdwond op. De verdachten zijn inmiddels verhoord.


Agenten kregen zaterdag 2 maart omstreeks 19.45u de melding dat er bij de voetbalvereniging een vechtpartij zou zijn geweest. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer, hij bleek een flinke hoofdwond te hebben, was beroofd van zijn telefoon en verklaarde dat hij zich niets kon herinneren van wat er was gebeurd. De recherche startte een onderzoek wat leidde tot de identiteit van de nu aangehouden verdachten. Zij, 16-jarigen uit Hillegom, Lisserbroek en Dordrecht en een 17-jarige uit Leidschendam, zijn dinsdagmorgen 2 juli aangehouden en voor verhoor ingesloten.

Na de aanhoudingen zijn er doorzoekingen gedaan in de woningen van de verdachten. De verdachten zijn door de recherche verhoord en daarna heengezonden. Zij blijven verdachten in de zaak.