BADHOEVEDORP - De politie in Haarlemmermeer is op zoek naar de verantwoordelijken voor een mishandeling van een medewerker van een supermarkt zondagavond aan de Zeemanlaan. De medewerker werd door 4 jongens geslagen en geschopt, ook nadat hij ten val kwam.

Ongeveer 20.15 uur werd de melding gedaan door medewerkers van de supermarkt. Zowel klanten als personeel hadden last van een groep van ongeveer 20 sneeuwbal gooiende jeugdigen. Deze groep gooide onder meer de supermarkt in en ook de voordeur van de winkel raakte hierbij beschadigd. De groep verplaatste zich later naar de achterzijde van de winkel waar op dat moment een vrachtauto werd gelost. Ook hier gooide de groep sneeuwballen naar binnen, en wilde ook binnendringen het magazijn in. Er ontstond geduw en gedrang, waarbij de 21 jarige medewerker is geslagen en op de grond terechtkwam. Ook is hij nog geschopt. Hij heeft aangezichtsletsel en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. De winkelbediende heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging en hem is slachtofferhulp aangeboden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de mishandeling betrokken is dan horen wij dat ook graag. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021026517