UITHOORN - De politie doet onderzoek naar een mogelijke brandstichting aan het Klein Hoefblad in Uithoorn. Rond 05.00 uur vannacht stonden plotseling meerdere voertuigen in de brand voor een rij woningen, waarna de brand oversloeg naar een bovengelegen woning en ook daar voor veel schade zorgde. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die informatie hebben over hoe de brand is gesticht, of beelden hebben van de periode voorafgaand aan de brand.

Autobrand
In de vroege ochtend van dinsdag 14 maart werd de brandweer gealarmeerd vanwege een autobrand. Eenmaal ter plaatse bleken ook twee scooters vlam te hebben gevat. De vlammen bereikten uiteindelijk ook de woningen, waarna de brandweer de brand onder controle kreeg.

Brandstichting
De politie vermoedt brandstichting en doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. In het kader van dat onderzoek ontvangt het onderzoeksteam graag beelden, van bijvoorbeeld geparkeerde voertuigen of video-deurbellen, vooral van de periode voorafgaand aan de brand. Ook spreekt de politie graag met eventuele getuigen of mensen die over informatie beschikken.

Help de politie

Heeft u ook iets gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het politieonderzoek? Dan komen we graag met u in contact. bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Zaaksnummer: 2023057339