KUDELSTAART - Zondagmiddag 23 juni 2024 vindt er een ernstig ongeval plaats op het water van de Grote Poel aan de Kudelstaartseweg in Kudelstaart. Een 20-jarige man uit de Lier wordt daar door een boot overvaren en overlijdt later in het ziekenhuis. Een 21-jarige man uit Aalsmeer die de boot bestuurd wordt daarbij aangehouden.

Rond 17.00 uur rukken de hulpdiensten massaal uit na een melding van een ernstig ongeval op het water. Een 20-jarige man is door een boot overvaren en loopt daarbij zware verwondingen op. De hulpdiensten – waaronder het Mobiel Medisch Team – komen ter plaatse en doen er alles aan om de man te redden. Hij wordt vervolgens naar een ziekenhuis gebracht waar hij later op de avond overlijdt aan zijn verwondingen. De 21-jarige bestuurder van de boot is aangehouden.

Team Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht van dit ernstige ongeval.

Slachtofferhulp

Op het moment van het ongeval waren veel mensen in de omgeving van de Grote Poel aanwezig. Het meemaken van een ernstig ongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als ooggetuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt, is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact.