HALFWEG - Een 17-jarige jongen uit Halfweg is donderdagavond het slachtoffer geworden van een straatroof nabij het viaduct op de Teding van Berkhoutstraat.

Rond 23.50 uur fietste het slachtoffer naar huis toen hij ineens een man uit de bosjes bij het viaduct zag komen. De jongeman week uit maar voor hij het wist, werd hij door deze man van zijn fiets geduwd en viel. De jongen stond en rende weg. Toen zag hij een tweede man die aan de andere kant van het viaduct hem op stond te wachten. Het slachtoffer probeerde weg te komen in de richting van de Kanaalweg maar werd toen door de tweede man naar de grond gewerkt en vastgehouden. De andere man pakte enkele kostbare sieraden van de jongen. Nadat het tweetal de buit binnen had, gaf één van de mannen het slachtoffer een trap tegen zijn hoofd en renden zij weg het viaduct onderdoor. De gealarmeerde politie maakte een zoekslag in de omgeving maar de straatrovers werden niet meer aangetroffen.

Signalementen
Het slachtoffers kon zijn belagers als volgt omschrijven;

Man 1;
-Ongeveer 1,70 meter
-Donkere huidskleur;
-Donkere kleding;
-Droeg vermoedelijk een muts.

Man 2;
-Ongeveer 1,80 meter
-Donkere huidskleur;
-Droeg donkere kleding.

De politie heeft deze straatroof in behandeling en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat te maken heeft met deze straatroof? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.