HOOFDDORP - Zaterdagavond rond 19:00 uur probeerde een man een supermarkt aan de Skagerrak te overvallen. Hij ging uiteindelijk zonder buit ervandoor. Niemand raakte bij deze poging overval gewond. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Aan het begin van de avond kwam een man de supermarkt binnenlopen. Hij bedreigde het aanwezige personeel en wilde geld. Toen er niet direct aan zijn eis werd voldaan, vluchtte de man de winkel uit. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader, maar deze werd niet meer gevonden.

De verdachte had een lichte huidskleur en werd geschat rond de 18 jaar oud. Hij had een slank postuur en was mogelijk rond de 1.65 meter lang. Hij droeg een donkerkleurige jas, had een capuchon op zijn hoofd en droeg een mondkapje.

Voor het onderzoek naar deze poging overval is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u rond 19:00 uur de poging overval bij de supermarkt gezien? Heeft u de vermoedelijke dader voor of na het incident zien lopen in de omgeving van de Skagerrak? Heeft u een camera in de buurt en mogelijk beelden van de verdachte? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Ook kunt u uw tips en beelden toesturen via het tipformulier.

2021256882