HOOFDDORP - De politie onderzoekt een overval die dinsdagavond plaatsvond bij een pizzarestaurant aan het Almkerkplein. Een man met capuchon en gezichtsbedekking bedreigde hierbij het aanwezige personeel en ging met onbekende buit ervandoor.


Rond 21:00 uur waren een aantal personen in het restaurant aan het werk voor bezorging van maaltijden, toen een man binnen kwam lopen. Bij de toonbank bedreigde hij het personeel en eiste geld. Nadat één van de slachtoffers een onbekend geldbedrag had overhandigd, vertrok de overvaller in de richting van de Fanny Blankers-Koenlaan. De politie werd gebeld en er is in de omgeving gezocht naar de dader, maar de man is niet meer aangetroffen. Niemand raakte bij de overval gewond.

De man was mogelijk rond de 20 jaar oud, had een lichte huidskleur en was rond de 1.75 meter lang. Hij droeg een donkerkleurige jas, een blauwe spijkerbroek, lichte sneakers en een schoudertasje. De verdachte droeg ook zwarte handschoenen en zwarte gezichtsbedekking.

Kort na de overval reed vermoedelijk een zwarte of donkerkleurige auto voorbij, mogelijk een kleiner model. De bestuurder zou een belangrijke getuige kunnen zijn. Daarom komen wij graag met deze persoon in contact.

Voor het onderzoek zoekt de politie meer getuigen. Heeft u dinsdagavond rond 21:00 uur in de omgeving van het Almkerkplein de verdachte gezien? Heeft u een camera in de buurt en mogelijk camerabeelden van de verdachte? Of heeft u andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000 of uw tips / camerabeelden met ons delen via het tipformulier.

2021249522