HOOFDDORP -

Op 15 augustus 2021 breken 8 mannen in bij een locatie die opslagboxen verhuurt in Hoofddorp. De dieven breken diverse opslagboxen open en stelen meerdere goederen. De verdachten staan duidelijk op camerabeeld.


Rond 20.45 uur breken 8 mannen diverse opslagboxen open aan de Graftemeerstraat. De dieven stelen meerdere goederen uit de opslagboxen met een waarde van duizenden euro’s. De groep neemt hun tijd maar na ongeveer een half uur vluchten ze weg, nadat een huurder de locatie binnenkomt. De komst van de huurder heeft de groep verdachten vermoedelijk afgeschrikt. Met buit vertrekken de daders in een bestelwagen en een auto en rijden in de richting van de Broekermeerstraat. De huurder alarmeerde direct de politie die meteen een onderzoek opstartte.

Een paar dagen eerder, op 13 en 14 augustus 2021, is er voorverkenning gedaan door een aantal van de daders. Ook de voorverkenning is vastgelegd om camerabeeld. Op 15 augustus 2021 slaat de groep dieven daadwerkelijk toe.

-Herkent u de 8 mannen?
-Herkent u zichzelf op beeld? Meld u z.s.m. bij de politie
-Heeft u andere informatie over deze zaak? Of weet u wie hierbij betrokken zijn?

Neemt u dan contact op met de politie via bijgaand tipformulier of telefonisch via 0800-6070. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Graag met vermelding van zaaknummer: 2021170427