NIEUW-VENNEP - Op dinsdag 15 juni raakte een 45-jarige man gewond na een mishandeling door een jongeman op het NS-station in Nieuw-Vennep. De verdachte is niet alleen. De jongeman met wie hij het station op loopt, staat erbij en kijkt ernaar maar gebruikt zelf geen geweld. De twee zijn vastgelegd op camera.

Rond 16.15 uur checkt het slachtoffer in bij een toegangspoort wanneer de verdachte kort achter hem aan loopt. De jongeman probeert zonder zelf in de checken, achter de man door de toegangspoort te lopen. Bij deze handeling loopt de jongeman tegen de man aan. Zijn compagnon, de jongeman in de gele jas, trapt de naastgelegen poort open. Het lukt de verdachte niet om langs de man te lopen. Het slachtoffer spreekt de jongeman hier ook op aan. Dit schiet waarschijnlijk in het verkeerde keelgat want uit het niets sleurt hij de man weg en slaat hem met een vuistslag in het gezicht. Ook wanneer het slachtoffer op de grond valt, krijgt hij nog een harde vuistslag in het gezicht. Vervolgens gaan de twee jongemannen ervandoor.

Signalement verdachte

-Man
-Donkere huidskleur
-Slank postuur
- 22-25 jaar oud
-Zwarte baseball cap met aan de voorkant een wit vierkant
-Zwart T-shirt met korte mouwen en een roze streep op de linkermouw en op de borst van het merk "Black Bananas".
-Bijpassende zwarte korte broek met een roze streep onderaan de linker pijp van het merk "Black Bananas".
-Witte schoenen
-Mondkapje onder zijn kin

Vragen

-Herkent u de verdachte? (misschien in combinatie met de jongeman in de gele jas)
-Herkent u zichzelf op beeld? Meld u z.s.m. bij de politie
-Heeft u andere informatie over deze zaak?

Neemt u dan contact op met de politie via bijgaand tipformulier of telefonisch via 0800-6070. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Graag met vermelding van zaaknummer: 2021125777