HOOFDDORP - Zaterdag 27 april 2024 vond er een steekincident plaats aan de Concourslaan in Hoofddorp. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.


Rond 04.25 uur kreeg de politie melding van een steekincident aan de Concourslaan. Mogelijk heeft zich voor het steekincident een conflict afgespeeld tussen het slachtoffer, een 32-jarige man uit Hoofddorp, en meerdere mannen. Hierbij werd het slachtoffer meerdere keren gestoken. Bij het steekincident liep het slachtoffer onbekend letsel op. Hij is voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie zoekt getuigen

Van de verdachte is geen duidelijk signalement bekend. De politie heeft al een aantal getuigen gesproken. Wel komen wij nog graag in contact met getuigen of mensen die ons nog niet hebben gesproken en meer kunnen vertellen over dit steekincident.

Weet u meer over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Mocht u liever anoniem willen blijven, maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt tussen 04.00 uur en 04.30 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van

2024088946

.