HOOFDDORP - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling op zaterdagavond van twee jongens van 13 en 14 jaar uit Hoofddorp. Twee verdachten, een 21- en een 22-jarige man, werden zaterdagavond al aangehouden, maar de politie is nog op zoek naar een derde verdachte en komt graag in contact met getuigen.

Zaterdagavond rond 19.30 uur zagen twee jongens dat er door anderen tegen een deur werd aangeschopt in de Pieter Verhoogstraat. De jongens werden door een man aangesproken en zij werden door deze man in een auto gedwongen meegenomen naar de Noordmeerstraat. Hier stond een andere auto, een Opel, met daarin twee mannen. Eén van deze mannen had de jongens ook geslagen.

De vader van een van de jongens maakte zich zorgen omdat zijn zoon lang wegbleef en kon via de smartphone van zijn zoon zien waar hij was, en is direct naar de Noordmeerstraat gegaan. De politie werd gealarmeerd, kwam ter plaatse en hield twee verdachten aan. De derde verdachte bleek niet meer aanwezig. Dit is de man die de jongens geslagen had: hij had oranje t-shirt aan en droeg een zwarte korte broek en heeft een lichtgetinte huidskleur.

De aangehouden verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

De politie is nog op zoek naar mensen die getuige zijn geweest of informatie hebben over deze zaak. Zij worden verzocht zich te melden bij de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Zaaknummer is 2022058855.

2022058855