HAARLEMMERMEER - Een jongeman heeft gistermiddag 2 januari, rond 17.30 uur, een 24-jarige vrouw uit Hoofddorp van haar telefoon beroofd op het Gravenbos. De politie is op zoek naar getuigen.

De 24-jarige vrouw had de telefoon op een verkoopsite aangeboden. Met een potentiële koper werd een afspraak gemaakt op een parkeerplaats bij het Gravenbos. Toen de potentiële koper de telefoon in zijn hand had om hem te bekijken, ging hij er rennend met de telefoon vandoor in de richting van een steeg. In de steeg stonden nog twee andere jongens op hem stonden te wachten. Het is onbekend gebleven in welke richting zij verder zijn gerend.

Signalement
Er is een signalement bekend van een van de verdachten. Dit is de potentiële koper.

Verdachte 1

Man
Donkere tot zeer donkere huidskleurS
lank postuur
Rond 1.85 meter lang
Droeg een zwarte muts
Donkerkleurige kleding en schoenen

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen. Heeft u maandagmiddag voorafgaand, tijdens of na deze beroving iets opvallends gezien in de omgeving van het Gravenbos? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook kunt u informatie doorgeven via het tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022253483