HOOFDDORP - Vrijdag rond 11:55 uur was er een schietpartij op een parkeerplaats aan het Leenderbos. Hierbij kwam een 20-jarige man uit Aalsmeer om het leven. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

Aan het einde van de ochtend kwam een melding binnen van een schietpartij op de parkeerplaats bij het Leenderbos, waarbij meerdere schoten waren gehoord. De politie ging snel naar de locatie en trof hier een zwaargewonde man aan. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer te redden, maar hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Er werd direct een onderzoek gestart en in de omgeving door meerdere eenheden gezocht naar verdachten. Hierbij werd ook een helikopter ingezet en gezocht met politiehonden. Er werden geen verdachten meer aangetroffen.

Tijdens het onderzoek heeft de recherche al een aantal getuigen gesproken, maar de politie is nog op zoek naar meer getuigen en/of camerabeelden. Bent u rond het middaguur getuige geweest van de schietpartij aan het Leenderbos?

Heeft u een camera in de buurt bij uw woning, bedrijf of auto en beelden van mogelijke betrokkenen? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.