NIEUW-VENNEP - Op woensdag 10 april 2024 werd de rust van de nacht ruw verstoord in de buurt van Marketentster te Nieuw-Vennep. Rond 01:30 uur werd een explosie gehoord die een woning ernstig beschadigde. De voordeur, het portiek en een zijraam van de woning raakten beschadigd door het onbekende explosieve middel.

De politie is direct na de melding ter plaatse gekomen en heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van deze vernieling. Getuigen hebben een mogelijke verdachte gezien: een jonge man, geschat tussen de 15 en 18 jaar oud, gekleed in donkere kleding, die zich kort voor de explosie in de buurt bevond.

Wellicht heeft u iets opgemerkt wat kan helpen bij dit onderzoek. Heeft u verdachte personen gezien die aan het signalement voldoen? Heeft u een onbekend voertuig opgemerkt in de omgeving van Marketentster? Heeft u wellicht informatie van andere getuigen die iets gezien of gehoord hebben? Camerabeelden, foto's of andere informatie kunnen van onschatbare waarde zijn voor dit onderzoek.

Alle tips zijn welkom en worden vertrouwelijk behandeld. Het registratienummer voor deze zaak is 2024075475.