ZWANENBURG - De politie onderzoekt een explosie bij een woning aan de Amestelle in Zwanenburg. Zondag rond 02.00 uur vond er een explosie plaats.


Explosief materiaal werd naar binnen gegooid en veroorzaakte een explosie in het huis. De aanwezige bewoners zijn niet gewond geraakt, maar de woning heeft aanzienlijke schade opgelopen. Het is nog niet duidelijk wat er precies tot ontploffing is gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld en roept getuigen en/of personen met informatie op om contact op te nemen met de politie.

Melden helpt

Zie jij verdachte situaties? Bel dan altijd 112. Heb je informatie over (de achtergronden van) een explosie? Meld het dan ook! Bel 0900-8844 of vul een tipformulier in op www.politie.nl. Mocht je het eng of spannend vinden om te melden dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Zij zijn getraind om op onopvallende wijze informatie in te winnen en de tipgever te allen tijde te beschermen.