BADHOEVEDORP - In de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.10 uur heeft een bestuurder onder invloed van drank een ravage aangericht op de Burgemeester van Amersfoordtlaan in Badhoevedorp.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, spoedde zich naar het ongeval om hulp te verlenen. De brandweer kwam ter plekke omdat er mogelijk brand zou zijn in het voertuig na de crash, maar dat bleek gelukkig mee te vallen en hoefde de brandweer het voertuig niet te blussen. De bestuurder, die richting de Nieuwemeerdijk reedt, verloor de macht over het stuur ter hoogte van de Spechtstraat. De bestuurder van het voertuig raakte bij het ongeval verschillende objecten, waaronder een lantaarnpaal, die aan de zijkant van de weg stonden en belandde uiteindelijk met zijn voertuig op zijn kop een aantal meters verderop.

De bestuurder wist zelfstandig uit het voertuig te komen. Voor de dronken man is een ambulance opgeroepen en hij is overgebracht naar het ziekenhuis en daar aangehouden. Een berger heeft het voertuig geborgen.