HOOFDDORP - De politie heeft een 28–jarige inwoner van Hoofddorp aangehouden op verdenking van het bedreigen van een ambulancemedewerker. De Hoofddorper werd door de politie opgespoord en aangehouden.

Vrijdagmiddag was ambulancepersoneel voor een spoedmelding naar het Puttersbos gegaan. De ambulanceauto werd zo dicht mogelijk tegen de betrokken woning aangezet, om zo snel mogelijk de benodigde hulp te kunnen verlenen aan een inwoner van Hoofddorp. Een automobilist die hierdoor moest omrijden met zijn auto, was het hier kennelijk niet mee eens. Hij begon een van de ambulancemedewerkers agressief uit te schelden en uitte ernstige bedreigingen.

Hierop werd de politie ter plaatse gevraagd. De politie spoorde de 28-jarige automobilist op en arresteerde hem. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Bent u getuige geweest?
De politie is nog op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van bovenvermeld incident dat plaatsvond op vrijdagmiddag rond 17:50 uur op het Puttersbos.

Bent u getuige geweest? Dan wordt u vriendelijk verzocht te bellen met de recherche in Hoofddorp via tel.nr. 0900-8844, of bijgaand tipformulier onderaan op deze webpagina in te vullen.

Liever anoniem informatie doorgeven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.Zaaknummer is 2022057951