HOOFDDORP - In het onderzoek naar het overlijden van Steve Mahakena uit Hoofddorp heeft de politie maandagochtend 10 juli een 43-jarige inwoner van de gemeente Haarlemmermeer aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het overlijden wordt nader onderzocht.


Mahakena werd op 07 maart 2023 overleden aangetroffen in een woning aan het Egholm in Hoofddorp. De verdachte is alle beperkingen opgelegd, hetgeen inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Nu het een lopend strafrechtelijk onderzoek betreft en verdachte in beperkingen zit, worden over de inhoud van het onderzoek op dit moment geen nadere mededelingen gedaan.

De politie is nog steeds gebaat bij getuigenverklaringen. Beschikt u over informatie die u nog niet met de politie heeft gedeeld, belt u dan met 0900-8844 onder vermelding van 2023047289. Mocht u niet willen dat uw identiteit bekend wordt, belt u dan met het Team Nationale Inlichtingen, tel.nr. 079 - 345 89 99. De politie publiceerde eerder deze en deze persberichten over dit onderzoek.